13 Ekim 2008 Pazartesi

iPhone Installer Kullanımı - Program Yükleme

Gönderen By_RaDMiN zaman: 01:15



Installer iPhone ‘a 3rd Party yazılımlar kurmaya yarayan mükemmel bir program. Örneğin iPhone ‘u Türkçe ‘ye çevirmek ya da desteklemediği özellikleri eklemek için mutlaka kullanıması gerekli bir yazılım. Eğer iPhone ‘u ZiPhone ile kırdıysanız otomatik olarak kurulu geliyor. Sırasıyla alttaki menüleri inceleyelim ;

Featured : Installer ‘ın kullanabileceğiniz çeşitli yazılımlar önerdiği ana ekrandır.

Install : Yükleyebileceğiniz yazılımların yer aldığı bölümdür. Kategorilere bölünmüş olarak gelir. “All Packages” bölümünden tüm yazılımlara ulaşabilirsiniz. “Recent Packages” bölümünde ise en son kontrol ettiğiniz yazılımlar yer alır. Yazılım kurmak için yüklemek isteğiniz yazılımın üstüne tıkladığınızda yazılım hakkında adı, boyutu, sürümü vb çeşitli konularda bilgi veren bir bölüm açılır. Sağ üstteki “Install” a tıkladığınızda yazılım kurulmaya başlar.

Update : iPhone ‘a yüklediğiniz yazılımların yeni sürümleri çıktığında otomatik olarak bu bölüme düşer ve güncellemenizi ister. Bir çok güncellenecek yazılım varsa “Update All” seçeneğini seçip tek tuşla hepsini güncelleyebilirsiniz.
Uninstall : Bu bölümde iPhone ‘a kurduğunuz yazılımlar yer alır. İsterseniz kurduğunuz ama işinize yaramayan yazılımları burdan kaldırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kardırmak istediğiniz yazılımın üstüne tıklayıp sağ üstteki “Uninstall” a tıklamak…

Source : Installer ‘ı açtığınız zaman içinde bir çok indirebileceğiniz program beraberinde geliyor ve her açtığınızda kendisini güncelliyor. Eğer indirmek istediğiniz yazılım içinde yoksa “Source” bölümünden yazılımın kaynak adresini girmeniz ve güncellenmesini beklemeniz gerekiyor. Kaynak adres eklemek için “Source” bölümündeyken “Edit” ardındanda “Add” a tıkladığınız zaman adres yazabileceğiniz bir alan geliyor. Bu alana adresi yazıp OK tuşuna basın ve bekleyin. Kaynak eklendikten sonra “Install” bölümünde görünecektir.

0 yorum on "iPhone Installer Kullanımı - Program Yükleme"

 

İphone Türkiye Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez