12 Ekim 2008 Pazar

Ela Salaty ( Ezan programı )

Gönderen By_RaDMiN zaman: 02:19
Ezan vakitlerini, iPhone aracılığıyla takip edebilmemiz için iphoneislam.com tarafından geliştirilen Ela Salaty uygulaması, grafik uygulaması açısından ilk kullanmaya başladığınızda biraz amatörce hazırlanmış ve itici gözükse bile oldukça kullanışlı bir uygulama. Bir başka ezan programı olan ünlü iPray ‘a göre bedava olarak hazırlanmış ve kullanıcılardan sadece dua beklemeleri hoş, en azından ticarete dökülmeden emek harcanmış bir uygulama.

Bir başka artısıda tamamen bedava olması. iPray uygulamasını kısıtlı olarak kullanabiliyorsunuz fakat saatler bizim yerel saatlerle aynı olmadığı için zamansız ezan vakitlerinin olması programı kullanmanın mantığını ortadan kaldırıyordu, bir bakıma programı satın almadan kullanmanın bir manası kalmıyordu. Fakat Ela Salaty ezan uygulamasında böyle bir sorun yok, tamamen ücretsiz bir uygulama ve ince saat ayarı yapabiliyorsunuz ezan vakitleri için.

Bulunduğunuz şehir ve ülke aramasını Google Maps aracılığıyla yapıyor ve haritan seçebiliyorsunuz.

Hem ingilizce hem arapça olarak hazırlanmış fakat her iki dilde aynı ekranda olması biraz sıkıcı. Tek olarak dil seçeneğinin olmaması ve sadece bu 2 dil ile sınırlı olması kötü.

Ayrıca kaynaklardan 5 li görsel paketini ekleyerek uygulamanın arayüzünü değiştirebiliyorsunuz.

Bu uygulama için Installer/Sources kısmından http://apps.iphoneislam.com adresini kaynak olarak eklemeniz gerekiyor.

0 yorum on "Ela Salaty ( Ezan programı )"

 

İphone Türkiye Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez