14 Ekim 2008 Salı

Apple iTunes v8.0.1

Gönderen By_RaDMiN zaman: 01:07

iPhone için olmazsa olmaz programlardan .Apple'ın kullanışlı ve kaliteli müzik oynatıcısı iTunes'un son sürümünü indirebilirsiniz.




iTunes, bilgisayarda müzik dinleme keyfinizi artırmak için dizayn edilmiş, görsel olarak da oldukça başarılı bir medya oynatıcısıdır. Program sadece müzik çalmakla kalmıyor, ayrıca programla birlikte gelen CD oluşturma programı sayesinde büyük kolaylıklar sağlıyor. Apple iPod ile tam uyumlu çalışabilen program ile bilgisayarınızdaki MP3 formatındaki şarkıları iPod'a özel bir formata çevirip yükleyebilirsiniz. Çok seçenekli bir ekolayzır desteği de sunan iTunes ile müzik dükkanlarından şarkılar satın alabilir, internet üzerinden bir çok tarzda yayın yapan yerel ve ulusal müzik radyolarını mükemmel kalitede dinleyebilirsiniz. 3 boyutlu gerçek ses desteği veren bu ücretsiz yazılımla müzik dinleme keyfiniz oldukça artacağa benziyor.

Eğer bir ipodunuz varsa senkronizasyon ve firmware güncellemesi için zaten gerekli eğer herkesin ipodu var mı diyorsanız bilinen bir üreticiden çıkan tek ücretsiz müzik formatlarını çevirici program etiketlerin şarkı yüklenir yüklenmez görülmesi türe göre bile şarkı dinleyebilmek nerosuz şarkı cdsi yazmak gelişmiş grafik ekolayzır hızlı bir şekilde sorunsuz radyo dinlemek ve daha fazlası

İNDİR / YÜKLE v7.7

İNDİR / YÜKLE v8.0.0.35

İNDİR / YÜKLE v8.0.1

0 yorum on "Apple iTunes v8.0.1"

 

İphone Türkiye Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez